Câteva cazuri de femei care au renunţat la avort

   În imaginea alăturată este una din pacientele noastre, Maria, în timp ce beneficiază de o consultaţie ecografică. mariaîn urmă cu patru ani venise la spital pentru avort, fiind suspectată de toxoplasmoză, cu risc de malformaţii pentru făt. Era foarte hotărâtă să facă avort. Dar noi am întâlnit-o chiar înainte de procedură, am consiliat-o şi am realizat că de fapt avea nevoie doar de un tratament medical adecvat. Apoi s-a decis să păstreze sarcina, iar rezultatul este această fetiţă minunată din imagine.

   După o vreme a rămas din nou însărcinată, însă de data asta o presa soţul să facă avort, din motive financiare. Din nou se găsea într-o situaţie disperată.

maria    Examinarea ecografică i-a arătat, atât ei, cât şi fiicei ei, că fiinţă umană deja exista în pântecele ei. În imagine, fetiţa îşi vede viitoare surioară pe ecran, potrivit explicaţiilor oferite de dr. Cristina Valea. Amândouă văd o nouă fiinţă umană care deja se mişcă. Drept urmare, Maria s-a hotărât să dea naştere şi acestui copil, având-o pe fiica ei de patru ani drept cel mai convingător avocat pentru o şansă la viaţă a surioarei ei. În cele din urmă, fetiţa a reuşit să înmoaie şi inima tatălui, astfel încât toate piedicile au fost înlăturate.


înapoi - următoarea poveste